GY.I.K.

Helyszín/megközelítés

Hol tartják a tanfolyamokat?

A tanfolyamok Budapesten látogathatók a Winelovers Clubban, melynek címe: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7

Hogyan lehet megközelíteni a helyszínt?

A helyszín tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető. Pár perc sétára található a Nyugati Pályaudvar, ahol az M3 metró és a 4-6 villamos, valamint a 72-es trolibusz is megáll. Valamint számos autóbusz megálljója is megtalálható a közelben.

Hol tudok parkolni?

A helyszín körül számos, az utcákon kialakított köztéri parkolóban lehetséges a parkolás, melyeknek az aktuális díjszabása és a díjköteles időszakról érdemes előre tájékozódni.

KURZUSOK

Kiknek ajánlják a kurzusokat?

A kurzusokat mindenki számára ajánljuk, aki érdeklődik a borok iránt, aki szeretne egy kicsit többet megtudni a borokról, vagy aki csak egy könnyed hétköznap esti kikapcsolódásra vágyik egy pár finom bor társaságában.

Szükséges-e előképzettség a kurzusokon való részvételhez?

A Winelovers Club kurzusaihoz nem szükséges előképzettség.

Érdemes-e egy témakört több alkalommal is meghallgatni?

Egy-egy adott témakör minden esetben hasonló sémára épül fel, azonban az előadók a kurzus alatt igyekeznek a résztvevők igényei szerint alakítani az egyes részek terjedelmét, azok részletességét. Így előfordulhat, hogy nem minden esetben ugyan azok az információk hangzanak el minden kurzus alkalmával, azonban az alapok megegyeznek.

Elérhető-e valahol a kurzusok tematikája?

A kurzusokon kóstolt borsorok, valamint a kurzusok tematikája ide kattintva megtalálható.

Részt vehetek-e úgy is a kurzusokon, hogy nem fogyasztok bort?

Természetesen a kurzusokon nem kötelező a borkóstolás. Előadóink igyekeznek azok számára is érdekesen átadni a tudásanyagot, akik az adott borokat nem kóstolják meg.

* Kiskorú személyek az oktatáson kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt, továbbá alkoholos italt csak 18 éven felüliek fogyaszthatnak! Kérjük a gépjárművel érkező vendégeinket, hogy alkoholfogyasztás esetén mellőzzék a vezetést!

Mit biztosítanak a résztvevőknek a tanfolyam ideje alatt?

A tanfolyam ideje alatt a kurzusoknál feltüntetett borok kóstolóját, a korlátlan ásványvízfogyasztást, jegyzetfüzetet és ceruzát, valamint garantált jó hangulatot biztosítunk szakképzett előadóink társaságában.

FIZETÉS

A kurzus előtt mennyi idővel mondhatom le az időpontot?

A tanfolyam díjmentes lemondására a tanfolyam napját megelőző 15 munkanapig írásban van lehetőség. A 7 munkanapig történő lemondás díja a tanfolyam díjának 50%-a, míg a 7 munkanapon belüli lemondás díja a tanfolyam 100%-a.

A lemondási feltételekkel kapcsolatban itt találsz bővebb információkat.

Visszakapom-e a kurzus árát lemondás esetén?

A tanfolyam díjmentes lemondására a tanfolyam napját megelőző 15 munkanapig írásban van lehetőség. A 7 munkanapig történő lemondás díja a tanfolyam díjának 50%-a, míg a 7 munkanapon belüli lemondás díja a tanfolyam 100%-a.

A lemondási feltételekkel kapcsolatban itt találsz bővebb információkat.

Mi történik, ha a Szervező mondja le a kurzust?

Amennyiben a Szervező a tanfolyam lemondásáról határoz, úgy előzetes tájékoztatás szerint a megfizetett tanfolyami díjakat visszatérítik, vagy biztosítják, hogy azokat másik tanfolyamra lehessen felhasználni.

Lemondhatom-e az ajándékkártyával vásárolt kurzusidőpontot?

Az ajándékkártyával vásárolt kurzusidőpont lemondási feltételei megegyeznek más lemondási feltételekkel, melyekről bővebb információt itt találsz: Határidőben történő lemondás esetén a Szervező pénz visszafizetésére nem köteles, azonban a jelentkezéshez használt ajándékutalvány annak érvényességi idején belül a tanfolyam árának megfelelő összegben, egy alkalommal ismételten felhasználható

AJÁNDÉKKÁRTYA

Milyen összegben elérhetők az ajándékutalványok?

Az oldalon konkrét kurzusra történő ajándékutalvány megvásárlására van lehetőség.

Mennyi ideig használható fel az ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 12 hónapon belül használható fel.

Melyik kurzusokra válthatom be az ajándékutalványt?

A konkrét kurzusra szóló ajándékutalvány az utalványon feltüntetett kurzustípusra használható fel.

Ha nincs szükségem az ajándékutalványra, visszafizetik-e az árát?

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, bankszámlára nem utalható, másik ajándékutalvány vásárlására nem fordítható, érvényességi ideje nem meghosszabbítható és a Szervező általi visszavásárlására nincs lehetőség.

Hogyan tudom az oldalon beváltani az ajándékutalványomat?

Az ajándékutalványon található sorszámot a választott kurzus kosárba helyezése után a kosároldalon a meghatározott mezőbe kell beírni az utalvány beváltásához.

Egy vásárlás alkalmával egyszerre egy ajándékutalványt lehet beváltani. Amennyiben több kupont is szeretnél felhasználni, kérjük, hogy külön vásárlások alkalmával válts be az utalványaidat.

Milyen alkalomra ajánlják az ajándékutalvány vásárlását?

A Winelovers Club ajándékutalvány tökéletes ajándék lehet minden borkedvelő számára, aki szeretne egy kicsit többet megtudni a borokról egy jó hangulatú, könnyed kurzus keretében. Születésnapra, névnapra, karácsonyra, céges csapatépítőre, vagy akár a párodnak egy kreatív randiötletként.

Csak meghatározott kurzusra vásárolhatok ajándékutalványt?

Az oldalon csak konkrét kurzusra történő ajándékutalvány megvásárlására van lehetőség.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként legújabb kurzusainkról és azok időpontjáról!