Előadóink

Kovács Kolos

Először hobbiként kezdett a borokkal foglalkozni, persze „szigorúan csak tudományos alapon”, azonban mára a hobbija a szakmájává vált, melyet megkoronázott a WSET3 Advanced borszakértői képesítéssel. Egy igazi borkalauz, aki szívesen megosztja tudását, tapasztalatait és saját ízlésvilágát is a közönségével. A többi csodálatos borvidék mellet az Egri borvidék szerelmese, ahol számos borkóstolón, borvacsorán segít jobban megismerni ezen borvidék nedűit. Célja a borászat „tolmácsaként” a Winelovers Club kurzusait maradandó élménnyé tenni.

Anda Richárd

Dunakanyari fiú, első boros élményei a papához kötik. Nincs ezzel egyedül, igaz? Corvinus közgazdász tanulmányai mellett és után marketing ügynökségi életben merült el. A Covid lezárások alatt újabb érdeklődések felé evezett: elvégzett szőlész-borász képzés után 2021-től édesapjával Visegrádon alapított családi pincészetüket építik. Eddigi legnagyobb büszkeségük a Berliner Wine Trophy aranyérmes Visegrád Cuvée White 2022 boruk. A Winelovers Webshop e-commerce és marketing felelőse, WSET3 Advanced borszakértő, a Borkollégium oktatócsapatának egyik legfrissebb tagja.

HelyszínA Winelovers Club tökéletes otthont ad egy kellemes hétköznap esti borkurzusnak, ahol a minőségi időtöltés és a borok exkluzív világa találkozik. Könnyen megközelíthető belvárosi helyszínünkön mindent megtalálsz, ami egy jó hangulatú borkóstoláshoz elengedhetetlen.

Megközelítés

Cím

1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7

Megközelítés

Az M3 metró, valamint a 4-6 villamos Nyugati Pályaudvar megállója pár perc sétára található, valamint a közelben a 72-es és 73-as troli és számos autóbusz megállója is könnyedén elérhető.

Parkolás

Parkolásra közvetlenül a Winelovers Club előtti útszakaszon, valamint a környező utcák kialakított köztéri parkolóiban van lehetőség. Az adott parkolási zóna díjszabásáról a SimplePay rendszerében, valamint a parkolóautomaták információs tábláin találhatsz információt.

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként legújabb kurzusainkról és azok időpontjáról!